Je bent hier:

Zizo

Resultaat 1–16 van de 51 resultaten wordt getoond

Zizo kleding

Aan het merk Zizo zie je goed de meerwaarde van ervaring en talent in fashion en kleding. Met meer dan 40 jaar ervaring bieden oprichters Miran Aykaz en Alide Elema de meest eigentijdse en luxe kleding van de markt. Al sinds het jaar 2016 verrijkt dit merk de branche met diverse kwaliteitskleren, die verkocht worden via diverse retailers. Hetzelfde geldt voor het merk Maicazz, waarvoor de vele onderstukken van Zizo uitstekend passen bij de bovenstukken van dit merk. Sinds enkele jaren zijn er ook breicollecties en jassen-collecties. Hierdoor lopen de collecties vaak door elkaar heen, allemaal met hun eigen herkenbare stijl. Je kunt dus eindeloos combineren met Zizo. Elk kledingstuk van dit merk is een aanvulling op de vorige. 

Voor iedere leeftijd, comfortabel en modieus: Zizo

Het is niet voor niets dat Zizo modieuze collecties biedt die comfortabel zijn. Dit is te danken aan de ervaring van de oprichters, en hun eigenwijze kijk op fashion. Trends en ontwikkelingen pikken zij feilloos op, en dat is te zien aan de kleding van Zizo. Inmiddels dragen vrouwen van alle leeftijden dit merk. Ben je 20 of 60? Zizo zit en staat je perfect. De stijl van Zizo is namelijk modern en fris, maar toch ook volwassen. Ook kun je deze kleding gebruiken voor zakelijke én informele gelegenheden. Zizo is daarom in het bijzonder gewild onder vrouwen tussen de 30 en 50 jaar oud. Zizo kenmerkt zich door uiterst vrouwelijke ontwerpen, die ronduit fashionable zijn te noemen. Een uitgesproken stijl, naar de filosofie van Zizo zelf. Deze stelt dat je kleding alles zegt over wie je wilt zijn, en wat je wilt uitdragen. Vind jij het belangrijk hoe (goed) jouw omgeving je ziet, dan draag je Zizo.

Ultiem draagcomfort

Of het nu gaat om de jurken, rokken, broeken, blouses, vesten of jeans van Zizo, je wilt de nieuwste collecties in de gaten houden. Want elk seizoen komt dit merk weer met een geheel nieuwe look. Hiermee hou je je basisgarderobe steeds up-to-date, terwijl je kunt blijven combineren met alle diverse kledingstukken. Zizo zoekt ook vaak de samenwerking op met andere ontwerpers, waardoor veel nieuwe producten in de collecties verschijnen. Een recent succes was het ontstaan van een compleet nieuw jeansmerk, vanuit de samenwerking met Randy Lobatto. Deze jeans behoren tegenwoordig tot de topcollecties van de modewereld. Toch blijft er altijd één ding hetzelfde bij Zizo: het draagcomfort. De kleren voelen simpelweg modieus én comfortbel aan. Hiervoor worden uitsluitend stoffen van de hoogste kwaliteit gebruikt. Zizo voelt, ziet én is perfect voor de modebewuste moderne vrouw.