Je bent hier:

Ted Baker

Resultaat 1–16 van de 41 resultaten wordt getoond

Ted Baker dameskleding

In 1988 opende oprichter Ray Kelvin zijn eerste winkel in Glasgow. Al snel volgde winkels in Nottingham en Manchester. In de eerste instantie verkocht Ted Baker alleen herenoverhemden en had hij een stomerij. Twee jaar later kocht Kelvin van mede-eigenaren Goldberg and Sons het franchisebedrijf en opende hij de volgende winkel in Covent Garden. In 1994 volgde nog twee winkels in Leeds en Soho. De eerste internationale stap van Ted Baker volgde in 1997, met een franchise in Zürich. Toen hij in 1998 ook in New York een winkel opende, was het internationale karakter van Ted Baker een feit. Nog altijd is het een internationaal bekend merk, met prachtige kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast behoren ook accessoires en parfums tot de collectie. Hoe populair en hoog aangeschreven staat Ted Baker? In de James Bond film Casino Royale uit 2006 is de winkel van Ted Baker in Praag te bewonderen. Gelukkig kunt u alle kleren van Ted Baker ook gewoon in deze winkel bewonderen.

De bijzondere damescollectie

De damescollectie van Ted Baker is een bijzondere. Zoals u al aan de kleding kunt zien, is de perfecte balans gevonden tussen eigentijdse vrouwelijkheid en glamour. Zowel de kleren als schoenen van Ted Baker blinken uit met prachtige afwerkingen, details, stoffen en dessins. U kunt dit merk voor zowel alledaagse als chique gelegenheden dragen. Prettig is ook dat Ted Baker staat voor een duurzame en eerlijke manier van werken. Het bedrijf wil eerlijk en open zijn over hun bedrijfsvoering en heeft een duurzaamheidsstrategie met daarin veel aandacht voor het milieu, mensen en het product zelf. De duurzaamheid is dan ook groot in al hun kledingstukken.

Stel je eigen look samen

De collecties van Ted Baker stellen u in staat een compleet eigen look samen te stellen. Of het nu gaat om blazers, pumps, shirts, tassen of rokken: het past als gegoten bij elkaar. De typische Ted Baker-signatuur voor vrouwen is er een van organische patronen, pastelkleuren, opvallende bloemendessins en diverse motieven. Uiteraard zijn er ook strakkere en effen kledingstukken in de collecties te vinden. Wilt u ook op uw luie dag thuis gewoon iets fijns en fraais dragen? Kies dan voor een van de T-shirts met leuke opdrukken die zij creëren. Heeft u een jas nodig? De jassen van Ted Baker zijn zeer elegant. Voor een statige look kunt u deze combineren met een schitterende wollen mantel. Aanvullend biedt Ted Baker eigentijdse en modieuze sieraden, zoals ringen en oorbellen met Swarovski-kristallen. En vergeet ook niet de portemonnees en (schouder)tassen van Ted Baker!