Je bent hier:

Panara

Toont alle 6 resultaten

Panara schoenen, laarzen & enkellaarsjes

Bij de naam Panara denk je waarschijnlijk aan Italië. Want hier zijn wereldse mode en kwaliteit natuurlijk op hun hoogst. Toch is dit schoenenmerk gewoon Nederlands. Maar niet getreurd: je schoenen van Panara komen wel degelijk uit Italië: ze worden daar door Italiaanse schoenmakers gemaakt. En uit wat voor regio: Marche, een gebied in het midden van Italië, aan de Adriatische Zee. Deze regio staat bekend om de schoenen die hier gemaakt worden. Sinds 1970 brengt Panara deze kwaliteit ook naar Nederland. Inmiddels is Panara dan ook een bekende naam hier in de Nederlandse modebranche, en zelfs in de internationale fashion. Het is een prachtig merk met even aantrekkelijke prijzen. Panara biedt de hoogste mate van comfort, dankzij een comfortabele pasvorm, vanuit een rijke historie. Hierdoor is het een merk met een sterke geschiedenis en een veelbelovende toekomst.

Italiaanse kwaliteit en comfort: Panara

De productie van Panara wordt geheel verzorgd in Italië. Het merk maakt veelal gebruik van gladde stoffen, zoals suède. De pasvorm is slank, de afwerking gestroomlijnd. Toch is de pasvorm bijzonder comfortabel. Zelfs zo comfortabel en zacht, dat je misschien nooit meer andere schoenen wilt. De meest bijzondere en opvallende kwaliteit van Panara? Dat blijft toch wel de eenvoud. Welke schoenen of laarsjes je ook koopt, ze zijn minimalistisch. De ontwerpen zijn desondanks sierlijk, en blinken uit in stijl. Dus geen franje met kettinkjes, pailletten, drukkers, naden of stiksels. Maar een degelijke stijl en elegantie! Dat is meer dan genoeg, volgens de ontwerpers, en ook de vele fashionliefhebbers die Panara dragen. De ontwerpers vervaardigen hun schoenen en laarzen graag compleet uit leer. Uit een enkele lap, waardoor er maar weinig naden nodig én zichtbaar zijn.

Past bij iedere outfit!

Aan de collecties van Panara kun je zien dat het merk geïnspireerd is door glamour. Of het nu gaat om klassieke instappers, enkellaarzen of pumps. Hiervan is de stijl altijd tijdloos en minimalistisch, maar mét inspiratie uit de huidige trends. De collecties van Panara bieden je zo veel verschillende stijlen en kleuren. De materialen die vaak worden gebruikt zijn nubuck en suède. Een perfecte pasvorm en dus ultiem draagcomfort, is grotendeels te danken aan de comfortabele stretchstof. Alle collecties van Panara hebben een strakke en tijdloze vormgeving. Zo passen ze uitstekend bij haast elke outfit. Handig dus, zo kun je altijd meegaan met het heersende modebeeld. Daarnaast is Panara gemaakt voor dagelijks gebruik, en hierdoor dus perfect voor zowel zakelijke als sociale gelegenheden.