Je bent hier:

Over ons

De trendy merkenwinkel van Meppel!

Houdt u van trendy en modische kleding? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen in onze winkel! Hier vindt u exclusieve kleding van de nieuwste collecties van bekende merken, zoals Marc Cain, Cambio, Liu Jo, SportAlm, Gant en Ted Baker. Prachtige merkkleding met een eigen look!

Bij Anna Xqlusive kunt u terecht voor mooie merkkleding. Loop vrijblijvend bij ons binnen om onder het genot van een kopje koffie/thee, kennis met ons en onze merken te maken. Een bijzondere modebelevenis in het gezellige winkelhart van Meppel waar niet alleen kennis van mode, materialen en personal styling centraal staan, maar ook onze gastvrijheid.

Bij Anna Fashion & Outlet kunt u rekenen op dezelfde uitgebreide service als u gewend bent van Anna Xqlusive. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u helpen de stukken uit de collectie te halen die u prachtig zullen staan. Gaat u liever uw eigen gang? Geen probleem – u bent net zo welkom!

anna-xqlusive
anna-fashion-outlet

Anna Fashion & Outlet

Fashion staat voor de nieuwe collectie van merken uit het middensegment, zoals Alix the Label, Kate Moss x Nikkie, Josh V, MaicazzZizo en K-Design.

Outlet staat voor merkkleding van onze merken, Marc CainJoseph Ribkoff, RianiTed BakerCavallaro, met hoge kortingen!

Wij raden u dan ook zeker aan om uw bezoek aan Anna Xqlusive te combineren met een bezoekje aan Anna Fashion & Outlet! aan de Woldstraat 13 die zich op loopafstand van Anna Xqlusive bevind.

Wilt u meer informatie over de winkels of de collectie? Bel gerust naar 06-55734890 of stuur ons een bericht met het contactformulier.

Wij helpen u graag verder.

Anita de Witt

KvK: 71856420