Je bent hier:

Merken

De merken van Anna Xqlusive

Bij Anna Xqlusive kunt u terecht voor de volgende exclusieve merken:

Marc Cain

Het Duitse label Marc Cain werd opgericht in 1973 door de Duitse Helmut Schlotterer. Het merk onderscheidt zich door de grote aandacht voor kwaliteit: een T-shirt van Marc Cain zou er na honderd keer wassen nog precies hetzelfde uit moeten zien. Schlotterer noemt het merk dan ook liever premium dan luxe. Wij zijn dol op de tijdloze silhouetten en vrouwelijke prints van Marc Cain en nemen de stukken dan ook ieder seizoen weer graag op in onze collectie.

SportAlm

Het modebedrijf Sportalm Kitzbühel werd in 1953 opgericht als een kleine breifabriek door Willi Krueschnigg. In 1968 nam Michael Walleczek het bedrijf over en lanceerde een dirndl-collectie. Begin jaren 70 kocht de ski-industrieel Frans Kneissl het bedrijf en begon hij ski-mode te produceren. Ing. Wilhelm Ehrlich kwam in 1976 bij het bedrijf en nam in 1980 Sportalm over als eigenaar. Sindsdien wordt het traditionele bedrijf gerund als een familiebedrijf. Sinds 1996 wordt Sportalm Mode ook geproduceerd in de eigen fabriek in Madan, Bulgarije. Daarnaast is er een eigen productiefaciliteit in Kitzbühel, waar de uitgebreide traditionele kostuums worden gemaakt. Begin jaren negentig trad dochter Ulli toe tot het bedrijf als hoofdontwerper en breidde het Sportalm-assortiment uit. Na traditionele klederdracht, skimode en sportcouture werd de nieuwe modellijn e.motion gelanceerd. In de jubileumwinter van 2013/14 lanceerde Sportalm een ​​nieuwe heren-skicollectie.

Tegenwoordig is Sportalm een ​​internationaal bedrijf met winkels en showrooms in 22 landen, in Oostenrijk – met zeven winkels – is de merkbekendheid 68 procent, een zeer hoge waarde voor een modelabel. Ook in Rusland loopt Sportalm qua bekendheid voor op andere internationale luxemerken.

Liu Jo

Liu Jo werd geboren als een kleine textielindustrie en ontwikkelde zich halverwege de jaren negentig tot een groot Italiaans merk van pret-a-porter-mode.

Het bedrijf heeft nu 130 boetieks in Italië en 110 winkels wereldwijd in Europa en Azië, waar het merk wordt gedistribueerd door het bedrijf Liu Jo Asia Pacific.

In de volgende vijf jaar breidde Liu Jo zijn producties uit met de lancering van een accessoirescollectie van juwelen en horloges, een babycollectie voor kleine meisjes, een ondergoed- en strandkledingcollectie en home-wear. Sinds 2008 heeft Liu Jo een eigen schoenencollectie.

Ted Baker

Het Britse Ted Baker startte in 1987 als merk voor herenoverhemden met een twist. De kleding viel op door de grote aandacht voor kwaliteit en de bijzondere wasservice: In de beginjaren kon de klant zijn overhemd langsbrengen en even later weer fris gewassen oppikken. Inmiddels kunnen echter ook dames en kinderen bij Ted Baker terecht voor hoogwaardige kleding, schoenen en accessoires met fijne prints. Perfect voor liefhebbers van vrouwelijke, een tikje preppy silhouetten.

Maar er is meer!

Onderstaande topmerken zijn verkrijgbaar bij Anna Xqlusive en Anna Fashion & Outlet: