Je bent hier:

Gant

Resultaat 1–16 van de 45 resultaten wordt getoond

Gant dameskleding

U waardeert GANT ongetwijfeld om zijn wereldse stijl kleding. Dit internationale kledingmerk is een van de grootste merken in dit segment. GANT werd in 1949 opgericht door Bernard Gantmacher uit Zweden. Als Joodse immigrant uit Oekraïne kwam hij in 1914 aan in New York. Hier werd hij tewerkgesteld in een kledingfabriek waar hij hemdskragen naaide. Na zijn dienst in het leger tijdens de Eerste Wereldoorlog keerde hij terug naar Amerika, nu om voor zichzelf te beginnen: met zijn zakenpartner Morris Shapiro richtte hij het t-shirtbedrijf op dat uiteindelijk GANT zou gaan heten. Tegenwoordig kenmerkt GANT zich nog altijd door kleding met een moderne en mondiale vrijetijds-stijl. In deze kleding brengt u uw vrije dagen comfortabel maar ook in stijl door.

Zit goed en ziet er goed uit; Gant

GANT is een merk dat niet aan uw garderobe mag ontbreken als u lekker in uw vel wilt zitten én er goed uit wilt zien. Daar draait de Amerikaanse levensstijl vaak om. En dat maakt de mode die hieruit voortkomt geliefd. Een spijkerbroek van GANT, met daaronder sneakers? Elke dag begint en eindigt daar goed mee. GANT is immers comfortabel én trendy en dus zeer geschikt voor uw vrije tijd. Toch is GANT niet alleen maar bedoeld voor informele gelegenheden. Ook op uw werk, of op andere actieve dagen zal iedereen de stijl van uw kleding kunnen waarderen. Het is dan ook niet voor niets dat GANT in veel grote Amerikaanse steden wordt gedragen door modebewuste dames en heren. De herkenbare en eigentijdse stijl is sportief en jong. Heeft u nog meer reden nodig om eens verder te kijken naar de kleren van GANT?

Brede collectie Amerikaanse stijl

Bent u op zoek naar een brede collectie, dan vindt u in GANT een van de meest veelzijdige merken. Dit merk biedt collecties voor vrouwen en mannen en neemt hen uiterst serieus. Zo is de stijl van GANT zeer herkenbaar Amerikaans, en in het bijzonder ‘New Yorks’. De creatieve basis van GANT herenmode is de typische levenswijze en stijl van diens inwoners. Of het nu ‘preppy’ is met een nautische sfeer, of juist kleurrijk en uitbundig. New Yorkers weten er wel raad mee. En dat is te zien aan de vele broekenjeans, shirts, truien en polo’s die het merk GANT rijk is. De damescollecties zijn in het bijzonder stedelijk en werelds. U kunt er een stijlvolle zakelijke look mee creëren, of juist het typische vrijetijds-ensemble dat nu zo populair is. Hiervoor heeft u keuze uit veel verschillende verrassende jurken, rokken, blouses, polo’s, shirts, blazers, overhemden, tops, truien, hoodies, pantalons en jassen.