Je bent hier:

SportAlm

Resultaat 1–16 van de 135 resultaten wordt getoond

Sportalm kleding

Het modebedrijf Sportalm Kitzbühel werd in 1953 opgericht als kleine breifabriek, door Willi Krueschnigg. In 1968 nam Michael Walleczek het bedrijf over en lanceerde een dirndl-collectie. In het begin van de jaren 70 kocht de ski-industrieel Frans Kneissl het bedrijf en begon hij ski-mode te produceren. Ing. Wilhelm Ehrlich kwam in 1976 bij het bedrijf en nam in 1980 Sportalm over als eigenaar. Sindsdien wordt het traditionele bedrijf gerund als een familiebedrijf. Sinds 1996 wordt Sportalm Mode ook geproduceerd in de eigen fabriek in Madan, Bulgarije. Daarnaast is er een eigen productiefaciliteit in Kitzbühel, waar de uitgebreide traditionele kostuums van het merk worden gemaakt. Begin jaren negentig trad dochter Ulli toe tot het bedrijf als hoofdontwerper en breidde het Sportalm-assortiment uit. Naast de traditionele klederdracht, skimode en sportcouture werd de nieuwe modellijn e.motion gelanceerd. In de jubileumwinter van 2013/14 lanceerde Sportalm een ​​nieuwe heren-skicollectie.

Internationaal bedrijf

Tegenwoordig is Sportalm een ​​internationaal bedrijf met winkels en showrooms in 22 landen, in Oostenrijk – met zeven winkels – is de merkbekendheid 68 procent, een zeer hoge waarde voor een modelabel. Ook in Rusland loopt Sportalm qua bekendheid voor op andere internationale luxemerken.

Succesvol merk in (winter)mode en skikleding

Sportalm is een succesvol merk dat populair is onder vrouwen die naar eigenheid zoeken in hun wintermode. De skikleding van Sportalm is er dan ook één van originaliteit, plezier en zelfs sensualiteit. Uw gehele outfit kunt u zelf samenstellen met de verschillende kledingstukken die dit merk rijk is. Leuk is het om uw ensemble compleet te maken met een eigenzinnige muts van Sportalm. Dit merk onderscheidt zich door een stijlvolle en jeugdige stijl van fashion, maar wel altijd met de topkwaliteit van echte sportkleding. Zo is elk kledingstuk van Sportalm een combinatie van de beste technieken uit de handwerktraditie, en de meest functionele en innovatieve stoffen. Geregeld is hierbij bont de finishing touch voor deze kleding. Wilt u op de piste verschijnen in een winter-chique outfit? Kies dan voor de eigenzinnige en luxe uitstraling van Sportalm. U kunt deze kleren het hele jaar door kopen in de winkel.

Collecties met sprankelende uitstraling

De collecties van Sportalm worden met hartstocht en passie gemaakt. Met een sprankelende uitstraling vol traditie en oorspronkelijkheid, weerspiegelen de trendy collecties van dit merk het actieve en moderne leven. Er is geen vergissing mogelijk: met de lijn e.motion presenteert Sportalm zich als uiterst verleidelijk en vrouwelijk. Daartegenover staat Kitzbühel van Sportalm, met een vleugje glamour over de traditionele en moderne elementen. Voor elke gelegenheid en stijl vindt u wel de juiste Sportalm kleren. Of het nu gaat om jassen, jurken, bodywarmers, winterjassen, leggings, skibroeken, skipakken of pullies: iedereen krijgt het warm van Sportalm.