Je bent hier:

Warmbat

Toont alle 9 resultaten

Warmbat pantoffels, boots en sloffen

De sloffen en pantoffels van het merk Warmbat hebben een interessante historie. Het merk ontstond in Australië, waar een schoenenfabrikant laarzen maakte met schapenvacht. Al in 1969 werden deze schoenen, werklaarzen, boots en sneakers als modieus en comfortabel beschouwd in de directe omgeving van Perth, in West-Australië. Al snel opende het bedrijf ook kantoren in Dayton, Perth en Ohio. Opvallend om zijn logo met Aboriginal-kunst, waren deze schoenontwerpen als enigste ter wereld uitsluitend uitgerust met Australische schapenvacht. Inmiddels is Warmbat te vinden in de schoenenwinkels en modezaken van meer dan 20 landen. Tegenwoordig wordt het merk veelal verkocht binnen Europa en in Japan. Tegenwoordig is de kwaliteit natuurlijk geheel uitontwikkeld: comfortabeler en fraaier dan Warmbat vind je het eigenlijk niet. Nog opmerkelijker? Vandaag de dag is Warmbat het eigendom van een Nederlands bedrijf!

Warmbat gebruikt 100% Merino schapenwol

Alle producten zijn volledig vervaardigd uit 100% Merino schapenwol. Dit materiaal is praktisch gemaakt voor de isolatie van schoenen, pantoffels, slippers en ander schoeisel. Omdat de wol zacht, veerkrachtig en vooral ook regulerend werkt, blijven je voeten altijd lekker warm zonder zweterig te worden. Hierdoor is Warmbat letterlijk gemaakt voor zowel de zomer als winterperiode. Bovendien is het natuurlijk gewoon schitterend om te zien: deze fraaie wol in combinatie met de uiteenlopende stijlen die Warmbat op de markt heeft gezet. Warmbat is simpelweg stoer, warm en boven alles comfortabel. De zolen van dit merk zijn gemaakt van rubber en Ethyleen-Vinylacetaat (ook wel EVA genoemd), of rubber en het polymeer TBR. Hierdoor zijn de zolen van Warmbat erg flexibel maar ook sterk. Het dempt je voetstappen en is zo extra comfortabel. Dankzij de sterkte van dit materiaal gaan de zolen bovendien veel langer mee dan andere materialen.

Voor zowel dames als heren

Wat je ook zoekt, waar je ook van houdt: Warmbat is jouw merk! Want alle producten zijn ontworpen voor zowel mannen als vrouwen. En dus kun je ze in elke maat krijgen. Er zijn veel kleurige pantoffels en sloffen, maar ook donkere, grijze en witte sloffen. Het merino-wol is een prachtige combinatie met suède, leer of vilt. Daarnaast voorzien de Warmbat collecties in de fraaie accessoires die je nodig hebt voor de winter, zoals handschoenen. Ook hiervoor is het Merino wol natuurlijk perfect, dankzij de warmte- en vochtregulerende eigenschappen van het materiaal. Hierbij geldt, zoals altijd, dat Warmbat uitzonderlijk comfortabel aanvoelt: als gegoten. Dat is het voordeel van een merk waarvan elke collectie gebaseerd is op een eeuwenoude beproefde formule!