Je bent hier:

Liu Jo

Resultaat 1–16 van de 101 resultaten wordt getoond

Liu Jo kleding

Liu Jo is het merk van de twee Italiaanse broers Vannis en Marco Marchi. In de loop van de jaren negentig groeide Liu Jo uit van kleine textielindustrie tot hét Italiaanse merk van pret-a-porter mode: kleding en schoenen met standaardmaten, in afgewerkte staat. In het plaatsje Carpi, in de provincie Modena, liggen de wortels van dit prachtige merk. Dit gebied is een van de belangrijkste textiel- en breiwijken van Italië. Al snel na de lancering van het merk en zijn Liu Jeans collecties, groeide het bedrijf uit tot een van de grootste spelers in dit segment. In het begin alleen in de verkoop via multi-brand retail, daarna ook via single-brand kanalen, in en buiten Italië. Tegenwoordig is Liu Jo een van de meest gewilde merken voor vrouwen met een glamoureus modegevoel.

Aandacht voor detail en hoogwaardige materialen: Liu Jo

Kenmerkend aan Liu Jo is hoe de kleding uw aanwezige vrouwelijkheid en schoonheid verbetert. Dankzij de aandacht voor detail en de hoogwaardige materialen, straalt deze kleding een exclusieve kwaliteit uit. Tegelijkertijd heeft het een opgewekte en enthousiaste uitstraling en dus een geheel eigen identiteit. Deze is erg herkenbaar voor iedereen met verstand van fashion. Zo is Liu Jo niet meer weg te denken uit de hedendaagse fashion scene. Dat u in deze kleding die typische Italiaanse stijl, elegantie en verfijning uitstraalt, is niet voor niets: zowel het textiel als de ontwerpen zijn het resultaat van de authentieke textielcultuur in de Carpistreek. U draagt de kleding van Liu Jo voor elke gelegenheid. Het is functioneel voor overdag, glamoureus in de avond. Minimalistisch of juist expressief met vele logo’s. Maar altijd is dit merk hét toppunt van vrouwelijkheid!

Ruime collectie

De brede collectie van Liu Jo voorziet in al uw wensen. U heeft ruime keuze uit kleding, maar ook accessoires. Sinds enkele jaren biedt het zelfs ook prachtige horloges en sieraden, strandkleding, ondergoed, een babycollectie voor kleine meisjes, en sinds 2008 ook een eigen collectie schoenen. Soms ziet u in al de collecties goed de vele trends uit de geschiedenis, wat zorgt voor een tijdloze stijl. Bovendien ligt de nadruk op comfort, maar met de Italiaanse flair. Een perfecte combinatie. Liu Jo maakt fashion zo comfortabel als het maar kan zijn. Bewonder de doorlopende lijnen en boyfriend-geïnspireerde pasvormen: is er iets dat u niet als gegoten zal zitten? Bekijk de tassen, jeans, jurken, sneakers en andere prachtige kleren van Liu Jo. Ontdek de collecties Liu Jo Black Label, Liu Jo White Label, Liu Jo Knitwear, Liu Jo Sport, Liu Jo Shoes, Liu Jo Junior & Baby en Liu Jo Blue Denim.