Je bent hier:

V73

Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

V73 damestassen: Een jong tassenmerk uit Venetië

V°73 is een damestassen-, accessoires- en schoenenmerk opgericht in 2013 door modeontwerpster Elisabetta Armellin. Zij werd geboren in 1973 en heeft een modeopleiding gevolgd waarna ze haar master behaalde in schoenontwerp. Voor de naam van het merk haalde ze haar inspiratie uit haar thuisstad: V staat voor Venetië (waar het idee vorm kreeg) en 73 verwijst naar haar geboortejaar 1973. Na een overname in 2019 heeft het merk een exponentiële groei doorgemaakt en is nu aanwezig met ongeveer 400 winkels in Europa, het Midden-Oosten en Rusland. Daarnaast staat haar flagship boetiek in het hart van Venetië. Tegenwoordig werkt ze als ontwerper en is ze de creative director van het merk. In de webwinkel van Annaxqlusive vindt u een uitgekiende presentatie van V73-tassen!

Het unieke merk V73 heeft een tas voor iedere stijl

Bij V°73 vindt u altijd wel een tas in de stijl die bij u past. Het wereldwijde succes van het merk is te danken aan de ‘Must’. Dit was de eerste tas die ooit te verkrijgen was en nu het handelsmerk is van haar collecties. De tas is gemaakt van canvas met een trompe-l’œil print. V°73 heeft verschillende collecties met tassen die aan verschillende behoeften voldoen. De boodschappentassen voor dynamische vrouwen die ruimte bieden om veel mee te kunnen nemen, de boekentas voor liefhebbers van een informele stijl en de schoudertas voor de vintage look. Het ontwerp van de tassen weerspiegelt de karakteristieke bouwstijlen van Venetië. Zo zijn verschillende kleuren, texturen en details geïnspireerd op de iconische gebouwen aan het Canal Grande – in het bijzonder Ca’ D’Oro. De fijne details van de felgekleurde huizen van Venetië ziet u daardoor terug in het ontwerp. 

De ‘capsule collectie’ betreft duurzaam gecertificeerde tassen

Duurzaamheid is een belangrijk item voor V°73.  De grondstoffen voor de materialen staan daarom centraal. Alleen na goed onderzoek worden deze gebruikt voor de productie van de tassen. Van de meest klassieke stoffen zoals fluweel, canvas en nappa tot meer eigentijdse opties zoals PU. Altijd met aandacht voor duurzaamheid. Het merk heeft de visie de gehele collectie sustainable gecertificeerd te produceren. De capsule collectie draait om de kreet “I am a responsible bag”. In deze collectie worden uitsluitend materialen gebruikt van gerecyclede grondstoffen. Dit betekent dat de gebruikte materialen geproduceerd worden met de minste hoeveelheid giftige en vervuilende stoffen. Daarnaast zijn ze gemakkelijk en economisch voordelig te recyclen. De capsule collectie heeft verschillende certificaten om de duurzaamheid te kunnen aantonen. Het TC Certificaat is afgegeven door het Intertek Instituut, een internationaal instituut dat tests uitvoert en materialen goedkeurt die voldoen aan de normen van gerecyclede materialen. Daarnaast is V°73 ook in bezit van het GRS Certificaat. Deze wordt afgegeven door een certificatie- instelling die aantoont dat een specifieke materiaalleverancier productcategorieën produceert volgens internationale normen. Bij Annaxqlusive heeft u een ruime keuze uit V°73 collectie. Overtuig u zelf!