Je bent hier:

Marc Cain

Resultaat 1–16 van de 379 resultaten wordt getoond

Marc cain dameskleding

Marc Cain is een wereldberoemd kledingmerk uit Italië. In 1973 werd het door Helmut Schlotterer opgericht in het Italiaanse Capri. Daarna verhuisde het naar Duitsland, waar het uitgroeide tot een gerenommeerd damesmodemerk. Maar daarmee stopten de ambities van Schlotterer niet: tegenwoordig heeft Marc Cain ruim tweehonderd eigen winkels en zijn er zeker duizend winkels over de hele wereld die dit merk verkopen. Kenmerkend voor Marc Cain zijn de grote collecties met uitgebreide keuze. Binnen de uiteenlopende thema’s vindt u wat u zoekt in een aanbod met prachtige rokken, broeken, jurken, shirts, tops, blazers, jassen en vesten. De Italiaanse flair van wereld mode wordt door Marc Cain gecombineerd met Duitse degelijkheid: uw kleren worden op hun eigen locatie in Bodelshausen gemaakt. Marc Cain bevindt zich zo niet slechts in het premiumsegment van de dames bovenkleding: het is een marktleider. De drang naar authenticiteit en kwaliteit ziet u terug in alle prachtige kleding van Marc Cain!

Mode die net even anders is: Marc Cain

Centraal in het merk Marc Cain staat de moderne vrouw. Zij omarmt het vrouw-zijn zichtbaar, met alles wat zij draagt. Vanzelfsprekend en vrouwelijk. Wie Marc Cain draagt is nieuwsgierig, open-minded, zelfbewust en leeft in het nu. Maar wel altijd met eigenheid en herkenbaarheid. Hiervoor kunt u zelf samenstellen wat bij u past. Want de collecties van Marc Cain zijn even divers als de vrouwen die ze dragen. Met andere woorden: mode die altijd weer net even anders is. Het is deze bijzondere spanning die ontstaat uit het subtiele samenspel van de diverse silhouetten en materialen van Marc Cain. Het definieert uw look: ongecompliceerd, expressief en levendig.

Collecties met expressieve kleuren

De collecties van Marc Cain worden altijd aangepast aan de huidige tijd. Een vaste constante hierbij is dat de kleding met liefde en oog voor detail gemaakt wordt. Marc Cain stelt hiervoor zeer hoge kwaliteitseisen als het gaat om bijvoorbeeld de pasvorm, de materialen en de designs. Naar welke collecties u ook kijkt, de kleding heeft allemaal unieke prints en ontwerpen. De expressieve kleuren benadrukken het feminiene karakter van het merk Marc Cain. Of het nu gaat om broeken, jurken, jassen, blouses, of accessoires zoals tassen. Allemaal hebben deze producten de typische Marc Cain ‘look’. Een look die bestaat uit vijf verschillende labels onder de namen: Marc Cain Collections, Marc Cain Essentials, Marc Cain Additions, Marc Cain Sports, en Marc Cain Bags & Shoes. Genoeg om te bekijken in onze (online) winkel! Welke verrassende en eigentijdse look gaat u samenstellen met deze labels?