Je bent hier:

Cambio

Resultaat 1–16 van de 76 resultaten wordt getoond

Cambio dameskleding

Cambio is uw vrouwen kledingmerk als u zoekt naar stijl én duurzaamheid. Dit merk is afkomstig uit Duitsland en is in 1987 opgezet als broekenmerk. Toen heette het nog Change Sportswear, nu is het een label dat naam heeft gemaakt in de internationale modewereld. Het brengt duurzame broeken op de markt. Van pantalons tot jeans. Toonaangevend op het gebied van innovatie. De productie is ecologisch gecertificeerd. Toch is dat niet het eerste waar Cambio bekend om staat. Voorop staat bekend dat de broeken van Cambio geschikt zijn voor iedere pasvorm. Ze zijn simpelweg altijd comfortabel, innovatief en trendy. U kunt dit al zien aan de foto’s van Cambio! Bekijk deze hierboven of in onze winkel en bestel meteen.

Cambio; innovatieve materialen en designs

Cambio staat niet voor niets bekend als hét merk voor modebewuste vrouwen. Want het merk brengt elk jaar weer nieuwe collecties uit. Elk seizoen weer met innovatieve materialen en designs die passen bij de laatste ontwikkelingen in fashion. Cambio is dan ook populair in iedere leeftijdsklasse: twintigers, dertigers, veertigers, vijftigers en zelfs zestigplussers hebben Cambio in de kast hangen. In de collecties van Cambio wordt dan ook veel rekening gehouden met de verschillende figuurtypes. Heeft u een ronde, hoekige, volle of atletische bouw? Dan zullen de jeans, luxe zwarte pantalons of sportieve broeken u zitten als gegoten. Helemaal de jeans, die zijn gemaakt van sustainable denim, een stof waarvan het gebruik van chemische stoffen sterk is teruggedrongen. Dat voelt extra goed! U herkent deze duurzame kledingstukken aan de logo patches langs de tailleband aan de achterkant van de jeans.

Cambio broeken & jeans

De broeken van Cambio zijn in te delen in drie afzonderlijke collecties. Deze dragen de namen Collection, Jeans en Sportive. Elk seizoen ontdekt u weer nieuw broeken in deze luxe collecties. Van dezelfde hoge kwaliteit zoals u die gewend bent, in pasvorm en design. De broeken, jeans en pantalons worden ontworpen met oog voor detail, modern ontwerp en draagcomfort. De verschillende stijlen van Cambio bieden bovendien voor elk wat wils. Denk aan stijlvolle pantalons, of luxe basic broeken in het wit, zwart, grijs, donkerblauw of bruin. Ontdek ook de klassieke 5-pockets met verschillende wassingen, en de extra vrouwelijke skinny jeans. De meest trendy kledingstukken hebben unieke all-over prints met bijzondere details. Denk aan prints van bloemen, ruiten, strepen, steentjes en strass. Bekende kleding van Cambio: Ava, Caren, Fleur, Francis, Jordan, Kerry, Krystal, Paris, Parla, Pina, Posh, Ray, Ros en Stella. Welke staat u het beste?