Je bent hier:

Joseph Ribkoff

Toont alle 7 resultaten

Joseph Ribkoff damesmode

Na zijn bescheiden start in het jaar 1957, groeide het gelijknamige damesmode merk van Joseph Ribkoff uit tot een van de voornaamste damesmodemerken in Canada. Tegenwoordig is er van de pioniersgeest van deze toen slechts 21 jaar oude ondernemer, nog altijd veel te merken in het huidige bedrijf. Net als vroeger, innoveert Joseph Ribkoff met kwaliteitsmode voor vrouwen over de hele wereld, vanuit een 60 jaar rijke ervaring. Met resultaat: inmiddels verkoopt Joseph Ribkoff zijn producten op zeker 64 internationale markten. Tijdens de afgelopen 20 jaar heeft CEO John Ferraro het label bovendien naar een nog hoger niveau getild, door te blijven inspelen op de altijd veranderende behoefte van de internationale modewereld. Toch biedt de kleding van Joseph Ribkoff ultiem draagcomfort, ondanks de sterke fashion-uitstraling. Het is daarmee het merk geworden voor vrouwen met een actieve levensstijl. Hard werken, veel genieten, en alles uit het leven halen. Ook jij doet dit prettig én in stijl dankzij de kleding van Joseph Ribkoff.

Joseph Ribkoff; kleding voor alle verschillende vrouwelijke lichaamstypes

Wat je ook uitkiest van Joseph Ribkoff, het past je bijzonder goed. Dit zeggen wij niet zomaar: dit merk heeft namelijk kleding voor alle verschillende vrouwelijke lichaamstypes. De kledingstukken zijn zo ontworpen dat je hiermee je persoonlijke eigenschappen accentueert, of juist verbergt. Hoe dit werkt? Dankzij de getailleerde stoffen, de nauwkeurige stiksels en figuurnaden, en de nauwsluitende tailles. Hierdoor vallen de kleren van Joseph Ribkoff altijd mooi en worden eventuele onvolkomenheden al snel verhuld. Het is dus zaak goed te kijken welk model bij je past. Geen zorgen: dit is niet moeilijk. Dankzij de kwaliteit en daarnaast de duidelijke, correcte en uniforme maattabellen, zit Joseph Ribkoff je als gegoten. Wel andere high-street modemerk kan hetzelfde zeggen? 

Vakantie en vrije tijd collecties

De collecties van Joseph Ribkoff zijn veelal speciaal ontworpen voor vakanties en vrije tijd. Het merk staat dan ook ​​bekend om het gemak waarmee je het kunt wassen, zonder dat u hiervoor speciaal hoeft te strijken of stomen. Je kleding van Joseph Ribkoff kan dus snel je vakantiekoffer in, en er weer uit! Opvallend aan deze kledingstukken? De grote rug-detaillering, de diamanten verfraaiingen rondom de halslijn, en de incidentele metalen accenten. Jazeker: Joseph Ribkoff is glamoureus en heeft een sterke aantrekkingskracht. Bovendien is het geschikt voor alle leeftijden. Zowel tieners als zestigers voelen zich erin thuis, zonder dat de kleding specifiek ‘jong’ of ‘oud’ lijkt. Niet voor niets ontzettend populair onder de jetset. Over de hele wereld: op bruiloften tot in de clubs, je ziet er Joseph Ribkoff. En dat ziet er goed uit. Altijd.