Je bent hier:

Co.Exist

Enig resultaat

Co.Exist Dameskleding

Co.Exist is in de zomer van 2015 opgericht door de hoofdontwerpster van Greenstone. Zij begon voor zichzelf, in samenwerking met Marc van Hilst en Jessica Servati. Hun doel: originele jassen ontwerpen voor vrouwen met gevoel voor mode. Het resultaat was ronduit verbluffend, want de ontwerpen van Co.Exist doen geen enkel compromis aan de kwaliteit. Hierdoor zijn Co.Exist jassen niet alleen schitterend, maar ook simpelweg prettig om te dragen. In de ontwerpen zie je een eigen originaliteit terug, terwijl de functionaliteit in alle opzichten geheel volwaardig blijft. Het zijn prettige jassen om te dragen, waar je bovendien trots op kunt zijn. Co.Exist jassen kunnen zowel elegant als sportief zijn, afhankelijk van de collectie. Dus neem een kijkje, en je ontdekt al snel je toekomstige jas uit dit aanbod!

Co.Exist: Merk met een eigen uitstraling

Co.Exist is een bijzonder merk met een eigen uitstraling. Het speelt bijvoorbeeld met stoere details, terwijl het toch ook een heel luxueus merk is. Dit zie je vooral aan de ontwerpen maar ook de hoogwaardige stoffen en materialen, en het sterk vrouwelijke silhouet. Bij Co.Exist wordt variatie bovendien niet geschuwd: de jassen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen. Zo kun je precies de kleur en stijl uitzoeken die bij je past. Zo heb je met dit merk echt je favoriete jas in handen, een die je nooit meer kwijt wilt! Hoe Co.Exist zijn stijl uitdraagt? ‘Een stijl die iconische referenties waar men altijd naar zoekt, samenbrengt in een perfecte balans tussen elegantie en nonchalance. Het is een houding, sfeer, maar vooral ook een levensstijl. Het is authentiek en echt.’ Ben je het daar mee eens? Dan is het hoog tijd eens verder te kijken naar de jassen van Co.Exist.

Nieuwe collecties

De nieuwste collecties van Co.Exist gaan helemaal terug naar de basis: een verloren elegantie, een onderschatte luxe, een overtuigende netheid. Geen bescheiden doelstelling, maar het straalt absoluut van deze kleding af. Een goed voorbeeld zijn de specifieke materialen, waarmee Co.Exist deze look neerzet. Zo zijn de chique jassen in matte uitvoering een lust voor het oog. Zo ook de jassen van glanzend luster, dit is een weefsel met een sterke glans vanwege een speciale techniek waarbij de stof gestoomd, gedecatiseerd en geperst wordt. Daarnaast zijn er jassen met prachtige wetlook: hiermee grijp je de kans om echt op te vallen met je eigen stijl en karakter. Alle jassen van Co.Exist jassen zijn zacht en comfortabel, met een ‘knapperige’ en scherpe uitstraling. Dit komt omdat de stoffen een uitstekende stretch hebben, en erg licht zijn van gewicht. De textuur geeft bovendien een extra dimensie aan de collecties.